Regional mötesplats
Vår roll är att vara pådrivare, kunskapsspridare och nätverksbyggare för hållbar utveckling. Vi är över 80 medlemmar från både offentlig, privat och ideell sektor
i Västmanlands län med omnejd.
Lärarrummet

Länkar

Ät S.M.A.R.T. mat

Testdeltagare

Kontakt

Skolwebbens startsida

FA21:s startsida

 

Hållbar utveckling kräver kunskap

Går du i skolan och är arg över hur det ser ut här i världen och vill lära dig mer om hur vi kan börja leva så att kommande generationer också har en chans till ett bra liv? Eller är du kanske lärare som vill ha lite nya idéer till undervisningen? Ni har alla hamnat rätt. Under den här rubriken har vi samlat information och projekt som passar extra bra för dig som håller till i skolan.

 

Ungdomsting tävlar om EU-pris
Ungdomsting för hållbar utveckling/Förbundet Agenda 21 har nominerats till European Waste Reduction Awards i kategorin förening/organisation. Ett bidrag per kategori utses.

2011-12-20
Läs mer

Miljöministern vill tillbaka till Agenda 21
Miljöminister Lena Ek skriver i en krönika i Gröna Draken att hon vill tillbaka till den stämning som hon tycker fanns när Agenda 21 lanserades efter den stora Rio-konferensen.

2011-11-30
Läs mer

Ungdomsting samlade 120 gymnasieelever
Inspiration från andra ungdomar runt om i världen, blandades med praktiskt återbruk, genom "Pimp my trash, när årets häftigaste ungdomskonferens om miljö och förändring gick av stapeln i Västerås i torsdags. Ungdomsting för hållbar utveckling arrangeras av Förbundet Agenda 21 varje år. Årets tema är hållbart samhälle – du spelar roll! och är en del i EU:s kampanjvecka att minska avfallet.

2011-11-20
Läs mer

Stämman godkände projektplan
Vid Förbundet Agenda 21:s höststämma den 24 oktober presenterade styrelsen ett förslag till projektplan för det energi- och klimatprojekt som förbereds inom förbundet.

2011-10-28
Läs mer

 Kemifrågr för
dig i skolan.

Till frågorna    
3/6 Gröna Draken